3 top trends met Flexa

Jij bent fan van dit populaire merk? Dan weet je dat de keuze aan muurverf kleuren van Flexa groot is. Welke kleur kies jij? Flexa Creations is er in een prachtige matte versie. Of is Flexa strak op de muur jouw favoriete verf om je woonkamer muren te voorzien van een nieuwe look? Het is altijd een goed idee om inspiratie op te doen via interieurmagazines, online platforms en sociale media om de meest recente trends en stijlen voor muurverf kleuren in de woonkamer te ontdekken. En je bent supersnel klaar met kiezen als je voor de kleur van het jaar gaat, dan kan je spreekwoordelijk met de ogen dicht jouw Flexa kopen. Want in de online verfwinkel laat je makkelijk jouw muurverf op kleur mengen en snel bezorgen. Voor extra inspiratie hier de 3 mooiste trends met Flexa!

1. Neutrale kleuren

Neutrale kleuren zoals verschillende tinten wit, beige, crème en grijstinten zijn tijdloos en populair in woonkamers. Ze creëren een fijne en harmonieuze sfeer, waardoor andere elementen in de kamer naar voren kunnen komen. Denk aan accessoires vanuit de Hotel chique stijl, of souvenirs van verre reizen die je een podium geeft, op een dressoir of in je woonkamer kast.  Neutrale kleuren zijn veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende decoratiestijlen. Kies bijvoorbeeld de Flexa kleur Sandy Beach, een hele fijne zandtint die je makkelijk met alle tinten wit kan combineren en ook met lichte grijstinten, voor een tijdloze look die altijd in is! Bij Onlineverf laat je makkelijk elke Flexa kleur mengen en shop je voordelig jouw muurverf!

2. Flexa accentmuur

Een populaire trend is het creëren van een accentmuur met een levendige en gedurfde kleur. Kies een krachtige kleur voor deze muur om diepte toe te voegen aan jouw interieur. Want de andere muren blijven in een meer neutrale tint. Zo maak je jouw woonkamer interessant. Een accentmuur is ook een leuk idee voor de wand waar het hoofdeinde van je bed staat.

Woonkamer: De kleur Brave Ground van Flexa is een uitstekende keuze voor je woonkamer, omdat hij bij elk interieur past, een fijne aardetint, een vleugje grijsbruin voor zo’n mooi accent.

Slaapkamer: Ga voor Camouflage Green, een populaire Flexa kleur waarmee je rust en sfeer creëert, perfect voor het geborgen gevoel dat past bij je slaapkamer.

3. Natuurlijke kleuren

Het gebruik van natuurlijke kleuren, geïnspireerd door moeder aarde, is ook een sterke trend. Denk aan muurverf kleuren zoals zachte groentinten, hemelse blauwtinten en alle warme kleuren die de aarde je te bieden heeft. Deze kleuren brengen een gevoel van sereniteit in jouw woonkamer, perfect om uren te relaxen! Natuurlijke kleuren op je muren gaan ook goed samen met natuurlijke materialen en kamerplanten. Zo creëer je in een handomdraai een harmonieuze en organische uitstraling binnen in huis, perfect voor alle liefhebbers van het buitenleven! Kies bijvoorbeeld de Flexa kleur van het jaar 2023, Wild Wonder om deze trend op je muren te schilderen.

Zat jouw favoriete Flexa kleur tussen de top 3 trends of wil je nog even verder gaan met inspiratie opdoen? Als je er al helemaal over uit bent welke tint je nodig hebt dan bestel je makkelijk online jouw Flexa kleur!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olivetreehouse
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart